Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στα Ιωάννινα 9 μαθητές, ηλικίας 15 έως 17 ετών την ώρα που έκαναν βανδαλισμούς στο 4ο Γυμνάσιο της πόλης.
Οι ανήλικοι μπήκαν στο σχολείο, έσπασαν τζάμια, πόρτες και κατέστρεψαν εξοπλισμό. Λόγω της φασαρίας, έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.
Η ομάδα των 9 ανηλίκων οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, κρατούνται και οι γονείς τους, κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Γονείς και μαθητές αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Δείτε φωτογραφίες
Όπως μπορείτε να δείτε, από τους βανδαλισμούς έχουν καταστραφεί θρανία, καρέκλες και εκπαιδευτικό υλικό.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.