Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπρέντφορντ σήμερα στις 19:30 για το πρωτάθλημα της Premier League και κυνηγάει επί της ουσίας τη νίκη για να… φτάσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 4η θέση που οδηγεί στο Champions League. Οι «reds» συγκεκριμένα είναι στους 59 βαθμούς ενώ από την άλλη οι «κόκκινοι διάβολοι» στους 63.
Πάντως αν και η διαφορά τους δεν είναι μεγάλη ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε με δηλώσεις του πριν τον αγώνα με την Μπρέντφορντ πως οι πιθανότητες εξόδου στο Champions League για την ομάδα του είναι πολύ λίγες.
«Άλλες ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλύτερες θέσεις κι εφόσον κερδίζουν τα παιχνίδια τους δεν έχουμε καμία πιθανότητα», είπε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός για να συνεχίσει ως εξής:
«Πρέπει να κρατήσουμε τις ομάδες πίσω μας. Έχουμε 59 βαθμούς και η Γιουνάιτεντ έχει 63, έτσι μπορούμε να πάρουμε 71 πόντους ως το τέλος της σεζόν. Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται 8 βαθμούς στα 5 παιχνίδια που έχει, οπότε νομίζω ότι θα τα καταφέρει.
Έχουμε αρκετά να κάνουμε πρώτη με τη δική μας ομάδα. Αύριο, το ματς με τη Μπρέντφορντ είναι δύσκολο. Μπορούμε να ελέγξουμε θεωρητικά ολόκληρο το παιχνίδι και να μας… σκοτώσει μία στατική φάση».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.