Ο Άλισον χθες κράτησε το 0 για τη Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι (τρεις επεμβάσεις έκανε), και έσπασε ένα δικό του ρεκόρ με αυτόν τον τρόπο. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος κίπερ έσπασε το ρεκόρ αποκρούσεων του στο πρωτάθλημα της Premier League.
Πλέον μετράει 85 και ενώ απομένουν άλλα δέκα παιχνίδια για να τελειώσει η σεζόν. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε σώσει την εστία του 84 φορές ενώ την αγωνιστική περίοδο 2021-22 μόλις 76.
Μάλιστα σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, ο Άλισον αυτή τη στιγμή ίσως είναι και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του με το σίγουρο πάντως να είναι ένα.
Ότι οι «reds» έχουν πρόβλημα στην άμυνα τους τη φετινή σεζόν, κάτι που καταδεικνύουν και οι αποκρούσεις του τερματοφύλακά τους αλλά και η θέση τους, αφού φέτος βρίσκονται στην 8η του βαθμολογικού πίνακα ενώ είναι στο -7 από την 4η θέση και πρέπει να βελτιώσουν πράγματα αν θέλουν να έχουν ελπίδες για ένα καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο με το τέλος της σεζόν.
Alisson has made more saves in 2022/23 than he’s ever made in a single Premier League season:
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί