Καίτη Ιμπροχώρη: «Έφαγα μια χαστούκα ξεγυρισμένη όταν της είπα ότι δεν θέλω να παντρευτώ»
«Όχι, δεν θα ήθελα να έχω μια συντροφιά»
Την Καίτη Ιμπροχώρη φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 στην ΕΡΤ.
Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να μην προχωρήσει ποτέ στη δημιουργία της δικής της οικογένειας και την αρχική αντίδραση της μητέρας της.
«Έφαγα μια χαστούκα ξεγυρισμένη όταν της είπα…»
Ειδικότερα, η Καίτη Ιμπροχώρη δήλωσε πως «δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ και δεν πήγα ποτέ ούτε να παντρευτώ ούτε να αρραβωνιαστώ. Στα 16 μου, μάλιστα, έφαγα μια χαστούκα γερή από την μητέρα μου γιατί της είπα ότι δεν θέλω να παντρευτώ και «αν παντρευτώ ποτέ, θα κάνω έναν πολιτικό γάμο και θα δω». Με την Γαλλία τότε και τα υπόλοιπα ήμουν πολύ προχωρημένη. Μου ήρθε λοιπόν μια χαστούκα πολύ ξεγυρισμένη».
«Το πίστευα και το πιστεύω ακόμα. Ναι, δεν ήθελα. Η μαμά μου ήθελε γιατί ήταν από την παλιά εποχή, μια άλλη γενιά και σου λέει «η κόρη μου, τώρα, 16 χρονών να λέει τέτοια;». Εγώ όμως ήμουν αλλού. Της έλεγα ότι αυτό είμαι και τελείωσε. Θέλω μόνο μια συντροφικότητα, τον δεσμό μου και από εκεί και πέρα να τα βρούμε. Τι γάμοι και τέτοια; Με τρόμαζε πάρα πολύ η δέσμευση αλλά είχα δέσμευση και αυτό είναι το αντιφατικό. Είχα δέσμευση στα κοινωνικά φαινόμενα, δεν ήθελα δηλαδή να έχω κοινωνικό γίγνεσθαι και να με δει ο κόσμος ότι παντρεύομαι. Δεν μου άρεσαν αυτά καθόλου ποτέ».
«Σήμερα έχω τους ανθρώπους τους δικούς μου και τους φίλους μου. Όχι, δεν θα ήθελα να έχω μια συντροφιά. Σε μένα αυτό φτάνει. Φαντάζομαι πως αν μου έλειπε η συντροφικότητα, εδώ και πολλά χρόνια, θα την αποζητούσα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Καίτη Ιμπροχώρη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)
























![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442