Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», η Μπαρτσελόνα μπορεί να πήρε τη νίκη με 1-0, που την διατηρεί στο +9 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως έγινε για άλλη μία φορά αντικείμενο χλευασμού και πικαρίσματος με τους Βάσκους να τραγουδούν σύνθημα για τους Καταλανούς στην δεύτερη κατηγορία.
Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει ξανά ένα νέο σκάνδαλο, αφού φαίνεται πως μέλη της ομάδας χρημάτιζαν τον πρώην αντιπρόεδρο της τεχνικής επιτροπής διαιτησίας.
Οι πρώην πρόεδροι των Καταλανών, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και Σάντρο Ροσέλ, κατηγορούνται για την υπόθεση Νεγκρέιρα την περίοδο 2001-2018, για χρηματισμό σε εταιρεία διαιτητών.
Οι οπαδοί της Αθλέτικ δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν τις εξελίξεις και στη διάρκεια της αναμέτρησης τραγούδησαν σύνθημα που έλεγε: «Στη δεύτερη κατηγορία οέ οέ, στη δεύτερη κατηγορία οέ οέ», ενώ πέταξαν και ψεύτικα χρήματα στον αγωνιστικό χώρο για να πικάρουν τους αντιπάλους τους.
🗣️Aficionados en San Mamés gritando “A SEGUNDA” al Barcelona por el Caso Negreira.
O Ναντίρ Χίφι είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στην Euroleague, έχει ανανεώσει με την Παρί, όμως στο εξωτερικό κάνουν λόγο για ένα «καυτό» καλοκαίρι – Ποιες είναι οι 2+1 επιλογές που έχει ο 23χρονος και τα δεδομένα με το συμβόλαιο του.
Στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Θέλτα στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ του Europa League, αναφέρθηκε ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας, Ιάγκο Άσπας.
Οι οπαδοί της Βέλο έκαναν «ντου» στο προπονητικό κέντρο και ουσιαστικά ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας -αν χρειαστεί- να τραυματίσουν τον Νεϊμάρ στο επικείμενο ματς με τη Σάντος – Επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου και... ψύχραιμη απάντηση του Βραζιλιάνου σούπερσταρ.