ΑΣΕΠ: Όλες οι απαντήσεις σε μια ερώτηση σωστές γιατί… δεν ήταν καλή η φωτοτυπία
Ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ άργησε αλλά επέστρεψε μεγαλοπρεπώς!
Ο ορισμός του «απίστευτο και όμως ελληνικό» στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 4 Μαρτίου.
Ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια με τις αιτήσεις των πολιτών να ξεπερνούν τις 100.000 καθώς ειδικά για κατηγορίες επαγγελμάτων, όπως οι εκπαιδευτικοί, η ευκαιρία για διορισμό στο Δημόσιο, ήρθε με καθυστέρηση.
Παρά την προετοιμασία που υποθέτει κανείς ότι υπήρξε για τη διεξαγωγή του, στις απαντήσεις των θεμάτων που γνωστοποίησε σήμερα η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού διαπιστώνεται ότι σε ερωτήσεις του μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας» όλες οι απαντήσεις θα θεωρηθούν σωστές!
Το γιατί ξεπερνά ίσως και το γεγονός. Αιτία λοιπόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι η μη ευκρίνεια στη φωτοτύπηση της ερώτησης.
«Επισημαίνεται ότι για λόγους ίσης μεταχείρισης των υποψηφίων, για δεκαεπτά (17) ερωτήσεις του μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας» (39, 47, 48, 51, 52, 53, 54, 58, 60, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 70 και 73), η Κ.Ε.Δ. αποφάσισε να θεωρηθεί ως ορθή οποιαδήποτε επιλογή, λόγω της απόκλισης που παρατηρήθηκε στην ευκρίνεια/φωτεινότητα σκιασμένων κρίσιμων τετραγώνων κατά τη φωτοτύπηση των ερωτηματολογίων σε φωτοαντιγραφικά μηχανήματα ορισμένων εξεταστικών κέντρων» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.
Οι απαντήσεις στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ
Ο ΑΣΕΠ γνωστοποίησε τις απαντήσεις στα θέματα του γραπτού διαγωνισμού, που αφορά σε χιλιάδες μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο.
Αναλυτικά:
– Δείτε ΕΔΩ τα θέματα του μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας»
– Δείτε ΕΔΩ τις σωστές απαντήσεις του μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας»
– Δείτε ΕΔΩ τα θέματα του μαθήματος «Εξέταση Γνώσεων»
– Δείτε ΕΔΩ τις ορθές απαντήσεις του μαθήματος «Εξέταση Γνώσεων»
Η γραπτή εξέταση πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών σε συνολικά 527 Εξεταστικά Κέντρα.
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω λόγω τροχαίου
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- Marseaux: Το τραγούδι της «Hanomai» γίνεται video game με πρωταγωνίστρια την ίδια
- Ζελένσκι: Ανακοινώνει δημοψήφισμα και προεδρικές εκλογές στην επέτειο των τεσσάρων χρόνων πολέμου
- H Euroleague έβγαλε ανακοίνωση με απολογητικό χαρακτήρα για το φιάσκο με τα εισιτήρια του Final Four
- Βάρη: Εμβόλισαν με αυτοκίνητο κατάστημα για να το ληστέψουν – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
- Παπαδάκη: Ο Σπίρτζης δέχθηκε μολυσμένο SMS με Predator 50 λεπτά μετά από ερώτηση για την ΕΥΠ στον Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442