Νέα 24ωρη απεργία προκήρυξαν τα σωματεία εργαζόμενων στην Hellenic Train. Πιο συγκεκριμένα, τα σωματεία που προχωρούν σε απεργία είναι το Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού και η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης.
Οι εργαζόμενοι με ανακοινώσεις τους έχουν ευχαριστήσει τους δεκάδες χιλιάδες που έχουν πάρει μέρος στις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών για το «έγκλημα» στα Τέμπη, όπως χαρακτηρίζουν την τραγωδία, λόγω των πολλών προειδοποιήσεων από τη δική τους μεριά.
Ο Κώστας Γενηδούνιας, πρόεδρος των μηχανοδηγών έγραψε χαρακτηριστικά μετά τη χθεσινή τεράστια συγκέντρωση στο Σύνταγμα: «Ευχαριστούμε τα δεκάδες πρωτοβάθμια σωματεία, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά για την στήριξη του, τους χιλιάδες συμπολίτες μας για την σημερινή τους παρουσία. Ας κρατήσουν την δέσμευση μας. Δεν ξεχνάμε και δεν θα αφήσουμε τίποτα να ξεχαστεί».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.