Χαμός με τις δηλώσεις του Ντίνο Μπάτζιο για ουσίες – «Πρέπει να το διερευνήσουμε»
Ο παλαίμαχος Ιταλός διεθνής ποδοσφαιριστής Ντίνο Μπάτζιο αναφέρθηκε στον θάνατο του Τζιανλούκα Βιάλι και μίλησε για ουσίες που έπαιρναν οι παίκτες τη δεκαετία του 90
Ο παλαίμαχος Ιταλός διεθνής ποδοσφαιριστής Ντίνο Μπάτζιο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Tutti in campo», που μεταδόθηκε από το TV7.
Ο πρώην διεθνής μέσος αναφέρθηκε στον θάνατο του Τζιανλούκα Βιάλι και προκάλεσε μεγάλο ντόρο όταν υποστήριξε πως πρέπει να ερευνηθεί το ζήτημα με τις ουσίες που έπαιρναν οι παίκτες τη δεκαετία του 1990.
Ο πρώην αμυντικός μέσος με τη μεγάλη καριέρα σε Τορίνο, Γιουβέντους και Λάτσιο δήλωσε ανήσυχος, υπενθυμίζοντας τους συναδέλφους του που δεν βρίσκονται πια εν ζωή.
«Πρέπει να πάμε λίγο πίσω σε αυτά που πήραμε εκείνη την περίοδο. Θα πρέπει να ερευνήσουμε λίγο τις ουσίες που ελήφθησαν εκείνες τις περιόδους. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό, αλλά θα μπορούσε να είναι αυτό το κάτι», είπε αρχικά και πρόσθεσε.
«Πάντα υπήρχε ντόπινγκ, ωστόσο περίεργα πράγματα δεν ελήφθησαν ποτέ γιατί υπάρχει ένα ποσοστό που πρέπει να κρατήσεις. Όμως, με την πάροδο του χρόνου πρέπει να δούμε αν ορισμένα συμπληρώματα είναι καλά ή όχι.
Πρέπει να πάμε λίγο πίσω σε αυτά που πήραμε εκείνη την περίοδο. Θα πρέπει να ερευνήσουμε λίγο τις ουσίες που ελήφθησαν εκείνες τις περιόδους. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό, αλλά θα μπορούσε να είναι αυτό το κάτι».
«Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τον Τζιανλούκα, ήταν άνθρωπος των αποδυτηρίων και ήθελε να βοηθήσει τους νέους να εξελιχθούν. Ήμουν στην ομάδα μαζί του (Γιουβέντους) όταν ήμουν 21 ετών και πάντα έλεγε έναν καλό λόγο για εμάς», ανέφερε.
Ο παλαίμαχος μέσος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου: «Συμβαίνει σε πάρα πολλούς παίκτες, ακόμα και στο παρελθόν. Ήταν τα χρόνια που υπήρχε το ντόπινγκ.
Δεν έπαιρνες περίεργα πράγματα, έπαιρνες κανονικά πράγματα. Πρέπει όμως να δεις με τον καιρό αν μπορείς να τα αποβάλεις ή παραμένουν στον οργανισμό σου».
Ο Ντίνο Μπάτζιο έθεσε επίσης άλλη μια παράμετρο: «Επίσης, πολλοί μίλησαν για το γρασίδι των γηπέδων, με τα προϊόντα για την περιποίησή του που προκαλούσαν προβλήματα. Είναι λοιπόν ανάγκη να το δούμε και αυτό».
- Αγωγή της μαγείρισσας κατά του Νεϊμάρ
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup
- Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Βαλβέρδε στο 90+4′
- Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη» (vid)
- Ντόρσεϊ: «Το χαμένο Κύπελλο μου έδωσε κίνητρο και ενέργεια»
- Μπαρτζώκας: «Δεν γινόταν να κερδίσουμε χωρίς άμυνα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442