Μιχαήλ Ταμπακάκης: Έβλεπα το «Μαύρο Ρόδο» και έλεγα ότι η συμπεριφορά του Πέτρου ήταν κάπως εμμονική
Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης πρωταγωνιστεί στην σειρά «Μαύρο Ρόδο» του MEGA
Καλεσμένος στην παρέα του «MEGA Καλημέρα» ήταν ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.
Το «Μαύρο Ρόδο» επιστρέφει απόψε στις 22:50 στο MEGA με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Ένας αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς, η Αγγελική, θα πέσει νεκρή από σφαίρα, αφήνοντας απαρηγόρητη την οικογένειά της.
«Είναι ένα βαρύ επεισόδιο, αλλά ωραίο», είπε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και συμπλήρωσε πως ο θάνατος της τηλεοπτικής του μητέρας στη σειρά θα δέσει ακόμα περισσότερο τον Πέτρο και την μοναχή Ελισάβετ.
«Ο θάνατος θα τους δέσει και μετά θα έρθει κάτι άλλο, που θα τους δέσει ακόμα περισσότερο», ήταν το spoiler του ηθοποιού.
«Είμαι υπέρ του έρωτα»
Ο Πέτρος και η Ελισάβετ έχουν πολλά εμπόδια και προκαταλήψεις να υπερνικήσουν, με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να τονίζει πως ο έρωτας δεν είναι εύκολος.
«Είμαι πολύ υπέρ του έρωτα και μου αρέσει όταν έρχεται αυτό να δίνεσαι, γιατί είναι σπάνιο. Ο έρωτας δεν είναι κάτι εύκολο και γι’ αυτό μου αρέσει αυτή η συνθήκη», είπε.
«Το όχι είναι όχι, τότε τι επιμένεις τόσο;»
Όπως αποκάλυψε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, κατά τη διάρκεια των οντισιόν ένιωσε πως είχε χημεία με την Φωτεινή Παπαθεοδώρου, την τηλεοπτική Ελισάβετ, ενώ είχε ενθουσιαστεί με το σενάριο της σειράς.
«Στον έρωτα δεν μπορείς να σκεφτείς πολλά πράγματα, απλά σου συμβαίνει και πας», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιμονή του Πέτρου: «Τόσο επίμονος δεν θα ήμουν. Στην αρχή έβλεπα τα επεισόδια και έλεγα ότι βγαίνει κάπως εμμονικό. Του έλεγε όχι. Το όχι είναι όχι, οπότε τι επιμένεις τόσο; Γι’ αυτό θεωρώ ότι δεν είμαστε κοντά με τον χαρακτήρα, γιατί εγώ θα τα είχα παρατήσει».
Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για το πότε συνειδητοποίησε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Υποσυνείδητα υπήρχε μία κλίση προς την τέχνη, συνειδητά προέκυψε πιο αργά, προς το Λύκειο, εκεί που καλείσαι να επιλέξεις τι θα κάνεις στη ζωή σου».
- Διαδήλωση χιλιάδων μαθητών και φοιτητών στη Χιλή υπέρ της δωρεάν πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση
- Tέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Ανοίγει 1η Απριλίου το myCAR
- Συνταγή: Μαροκινό κοτόπουλο με μπασμάτι
- Στροφή της ΕΕ στη μεταναστευτική πολιτική: «Πράσινο φως» για κέντρα απέλασης εκτός Ευρώπης
- Βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Τεχεράνη, Βηρυτό – Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Ιράν
- Ο Τραμπ εξετάζει την αποστολή 10.000 ακόμη στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
- Βάλε την κίνηση στη ζωή σου: Πέντε λεπτά κάνουν τη διαφορά
- Καταιγίδες φέρνει η κακοκαιρία Deborah: Πότε θα σαρώσει την Αττική – Πού θα έχουμε έντονα φαινόμενα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/bangkit-prayogi-bcMjZd0BzQk-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442