Το δεύτερο δεκάλεπτο έφερε τον Απόλλωνα νωρίς σε διψήφια διαφορά (30-20) και 39-29. Μορέιρα και Γιαννόπουλος ανέβασαν στροφές και οι Ροδίτες μείωσαν σε 46-39 στο τέλος του ημιχρόνου.
Η τρίτη περίοδος είχε αρκετά ανεβασμένο τον Κολοσσό που μείωσε σε 57-51 με τον Κόφεϊ να δίνει τον ρυθμό και οι Γιαννόπουλος, Όζμπορν να φέρνουν στο τρίποντο το ματς στη λήξη της περιόδου με 60-57.
Εκεί όμως οι Πατρινοί πάτησαν γκάζι και με ένα επιμέρους σκορ 15-2 ξέφυγαν με 75-59 και ο Τέιλορ έφτασε την διαφορά στο +20 (81-61) και σφράγισε τη νίκη για τον Απόλλωνα με 85-66.
Δημοσίευμα από τις ΗΠΑ αναφέρει πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε περίπτωση που αποχωρήσει από το Μιλγουόκι.
Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη «μάχη» το βράδυ της Τρίτης στην Αστάνα και ο Σαντιάγκο Έσε θα έχει ηγετικό ρόλο στην προσπάθεια των πειραιωτών για τη νίκη απέναντι στην Καϊράτ
LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.