Το δεύτερο δεκάλεπτο έφερε τον Απόλλωνα νωρίς σε διψήφια διαφορά (30-20) και 39-29. Μορέιρα και Γιαννόπουλος ανέβασαν στροφές και οι Ροδίτες μείωσαν σε 46-39 στο τέλος του ημιχρόνου.
Η τρίτη περίοδος είχε αρκετά ανεβασμένο τον Κολοσσό που μείωσε σε 57-51 με τον Κόφεϊ να δίνει τον ρυθμό και οι Γιαννόπουλος, Όζμπορν να φέρνουν στο τρίποντο το ματς στη λήξη της περιόδου με 60-57.
Εκεί όμως οι Πατρινοί πάτησαν γκάζι και με ένα επιμέρους σκορ 15-2 ξέφυγαν με 75-59 και ο Τέιλορ έφτασε την διαφορά στο +20 (81-61) και σφράγισε τη νίκη για τον Απόλλωνα με 85-66.
LIVE: Λεβαδειακός – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Περισσότεροι από 300.000 θεατές είδαν σε ζωντανή μετάδοση τον Φρανκ Ίλετ να μένει... παγωτό, τη στιγμή που η Γουέστ Χαμ τελείωνε το όνειρο της... ανακούφισης, με το πιο πολυαναμενόμενο κούρεμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!