Μαρία Κορινθίου: Η συμφωνία με το Πρωινό και το μήνυμα στη Δούκισσα Νομικού
Τι αποκαλύπτει η ίδια;
Καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου (3/12) η Μαρία Κορινθίου.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Το Πρωινό», στο πλάι του Γιώργου Λιάγκα και αποκάλυψε γιατί απουσιάζει από το κομμάτι της ενημέρωσης.
«Δεν είμαι δημοσιογράφος»
Όπως δήλωσε ήταν επιλογή της να μην παρευρίσκεται στη συγκεκριμένη στήλη: «Εξ’ αρχής προσπαθούσαμε να βρούμε μία “φόρμουλα”, γιατί και εγώ μπήκα εμβόλιμη σε μία ήδη υπάρχουσα εκπομπή και δομημένη. Οπότε και εγώ ήθελα να μην αναλωθώ σε πράγματα που δεν είμαι εγώ και δεν με αντιπροσωπεύουν γιατί δεν είμαι δημοσιογράφος».
Ερωτώμενη για το εάν επικοινώνησε με τη Δούκισσα Νομικού, την οποία αντικατέστησε, απάντησε: «Της έστειλα μήνυμα αφού ξεκίνησα. Είναι ένα πλάσμα που εκτιμώ πολύ, δεν έχουμε κάνει παρέα αλλά τη γνωρίζω μέσα από τον χώρο και όφειλα, αισθανόμουν πως έπρεπε να της στείλω ένα μήνυμα. Της το έστειλα αλλά όχι δεν μίλησα μαζί της».
Η ηθοποιός παράλληλα πρωταγωνιστεί για τέταρτη χρονιά στην θεατρική παράσταση «Τζόρνταν» στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη.
«Δεν ξέρω τι σκοπό έχει το κανάλι»
Στην ίδια εκπομπή, μίλησε και ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Asia Express» και σχολίασε το ενδεχόμενο παρουσίασης εκπομπής.
«Που ξέρεις, μπορεί του χρόνου να μας δεις μαζί, που ξέρεις μπορεί και όχι», σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Η Μαρία στο “Πρωινό” είναι πολύ καλή. Αυτό που έχει κληθεί να κάνει το υποστηρίζει πολύ καλά», δήλωσε σχετικά με την παρουσία της Μαρίας Κορινθίου στην πρωινή εκπομπή του AΝΤ1 και χαρακτήρισε «αστείο» το να την συγκρίνουν με τη Δούκισσα Νομικού, τονίζοντας πως «κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει κανέναν».
- Τραγωδία στη Ροδόπη: Από ξυλόσομπα φέρεται να ξέσπασε η φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο του 7χρονου
- Το Μαρόκο που κινείται σε ρυθμούς… Ελ Κααμπί και το απίθανο βίντεο από την προπόνηση (vid)
- Άγιος Δημήτριος: Ανησυχία για τις καθιζήσεις στο ρέμα Πικροδάφνης – Κινδυνεύουν σπίτια, αυτοψίες στα πληγέντα σημεία
- Συρία: Έκρηξη σε τζαμί – 3 νεκροί και 5 τραυματίες
- AXIOS: Την Κυριακή η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι
- Στηβ Ντούζος: Χριστούγεννα στο νοσοκομείο για τον ηθοποιό – Το μήνυμα του
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα δώρα ζωής από 57χρονο δότη οργάνων – Χάρισε νεφρούς και κερατοειδείς
- «Πρώτος στόχος της Γιουβέντους ο Μανδάς» – Τι λένε στην Ιταλία για τον Έλληνα τερματοφύλακα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)
















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 26.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/chris-klein-arb98T7qFi4-unsplash-315x220.jpg)




































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442