Γράφει ιστορία η Φραπάρ: Πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει σε Μουντιάλ
Η Στεφανί Φραπάρ ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι ανάμεσα στην Κόστα Ρίκα και τη Γερμανία και θα γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα σφυρίξει σε παιχνίδι του Μουντιάλ.
Η Γαλλίδα διαιτητής, Στεφανί Φραπάρ, συνεχίζει να γράφει ιστορία, καθώς ορίστηκε στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλτου Κατάρ, ανάμεσα στην Κόστα Ρίκα και τη Γερμανία και θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου ανδρών.
Η Φραπάρ έχει ήδη συμμετάσχει στη διοργάνωση ως τέταρτη διαιτητής, ενώ εκτός από τη Γαλλίδα συμμετέχουν δύο ακόμη γυναίκες διαιτητές στο Μουντιάλ και συγκεκριμένα η Σαλίμα Μουκανσάγκα από τη Ρουάντα και η Γιοσίμι Ιαμάστα από την Ιαπωνία.
Υπενθυμίζουμε πως η Φραπάρ, έγινε η πρώτη γυναίκα που διηύθυνε τελικό Κυπέλλου Γαλλίας, όπως επίσης και η πρώτη γυναίκα που ορίστηκε σε αγώνα ανδρών του Champions League.
This Thursday, an all-female refereeing trio will take charge of a men’s @FIFAWorldCup match for the first time.
Stéphanie Frappart will be joined by assistants Neuza Back and Karen Diaz in overseeing @fedefutbolcrc against @DFB_Team.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο σπουδαίος Νταβίντ Φουστέρ ξενάγησε τον γιο του στο γήπεδο που μεγαλούργησε με τον Ολυμπιακό και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν.
Ο τραυματισμός του Τζίμι Μπάτλερ, το βλέμμα του Στεφ Κάρι και η αίσθηση ότι το όνειρο της τελευταίας μεγάλης πορείας ίσως τελείωσε πριν προλάβει να αρχίσει.