Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βουλιαγμένη – Μπαρτσελονέτα 7-11: «Λύγισε» ο ΝΟΒ

Βουλιαγμένη – Μπαρτσελονέτα 7-11: «Λύγισε» ο ΝΟΒ

Η Βουλιαγμένη πάλεψε απέναντι στην ισχυρή Μπαρτσελονέτα, ωστόσο γνώρισε την ήττα με 11-7 από την ισπανική ομάδα, για το Champions League.

Την πρώτη ήττα της στον Α΄ όμιλο του Champions League ανδρών πόλο γνώρισε η Βουλιαγμένη.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων λύγισε απέναντι στην ανωτερότητα της Μπαρτσελονέτα και έχασε 11-7 στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή-καταπέλτης του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΕΠΟ

Η Βουλιαγμένη αντιμετώπισε από το ξεκίνημα ανυπέρβλητα προβλήματα απέναντι στην πιεστική άμυνα των Καταλανών, όμως η μεγάλη εμφάνιση του Παναγιώτη Τζωρτζάτου της επέτρεψε να μείνει μέσα στο παιχνίδι.

Ο διεθνής τερματοφύλακας πραγματοποίησε σειρά πολύ δύσκολων αποκρούσεων, σε δύο περιπτώσεις μάλιστα σε σουτ σχεδόν εξ επαφής, ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο με επτά επεμβάσεις.

Επιθετικά, ο ΝΟΒ βρήκε λύσεις με δύο πέναλτι που κέρδισαν ο Νικολαϊδης και ο Χαλυβόπουλος (το δεύτερο σε κόντρα) και αξιοποίησαν ο Παπασηφάκης και ο Καλογερόπουλος αντίστοιχα, καθώς με και ένα σουτ του Τρούλου από την περιφέρεια.

Παραταύτα, ένα γκολ του Λαρούμπε σε διπλό παίκτη παραπάνω και μία βιαστική επιλογή του Νικολαϊδη στην κόντρα, έδωσαν τη δυνατότητα στην Μπαρτσελονέτα να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη 4-3.

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου οι πρωταθλητές Ισπανίας κατάφεραν να λύσουν τον γρίφο της ελληνικής άμυνας και του Τζωρτζάτου, πετυχαίνοντας τρία γρήγορα γκολ (δύο στον παίκτη παραπάνω και ένα στα ίσια), τα δύο εξ αυτών ο νεαρός Ουνάι Μπιέλ.

Έτσι, απέκτησαν μία διαφορά τριών τερμάτων (7-4, ενδιάμεσα είχε σκοράρει για τη Βουλιαγμένη ο Καπότσης) και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη, καθώς μάλιστα ανέβασε την απόδοσή του και ο Ισπανός τερματοφύλακας, Ουνάι Αγκίρε.

Στο ξεκίνημα του τελευταίου οκταλέπτου ο ΝΟΒ έκανε μία προσπάθεια να επανέλθει στο ματς, ο Καπότσης μείωσε σε 8-6, όμως στη συνέχεια ο Αλαφραγκής έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, και η Μπαρτσελονέτα σύντομα ξέφυγε 10-6 και «καθάρισε» το ματς, φτάνοντας στη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες.

Επόμενη υποχρέωση για τη Βουλιαγμένη είναι στις 13/12, ξανά στον Πειραιά, με αντίπαλο τη Ντιναμό Τιφλίδας.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 2-4, 2-3

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 2, Νικολαΐδης, Παπασιφάκης 1, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Μπαρτσελονέτα: Αγκίρε, Φαμέρα 1, Μάτκοβιτς, Μουνάριθ, Ντε Τόρο, Λαρούμπε 1, Παβιγιάρ 2, Παούλ Γκαρθία, Ταχούλ, Περόνε 3, Μπιέλ Λάρα 2, Μπούστος Σάντσες 2, Πόρτερ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024