Ενδέκατη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με την ΑΕΚνα έχει επικίνδυνη έξοδο (20:30) στην Τρίπολη.
Η Ενωση ψάχνει το 7ο συνεχόμενο τρίποντο στο εφετινό πρωτάθλημα, με τον Ματίας Αλμέιδανα παρατάσσει τους «κιτρινόμαυρους» με σύστημα 4-1-3-2. Δίχως εκπλήξεις η ενδεκάδα του «Πελάδο», που δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βίντα-Μουκουντί.
Ο Αθανασιάδης θα υπερασπιστεί την κιτρινόμαυρη εστία, με την τετράδα στην άμυνα να αποτελείται από τους Ρότα, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Μοχαμάντι. Ο Σιμάνσκι θα είναι στο χώρο του άξονα, με τον Ελίασον δεξιά, τον Γκατσίνοβιτς αριστερά και τον Πινέδα λίγο πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο. Λιβάι Γκαρσία και Σέρχιο Αραούχο παίρνουν θέση στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ.
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.