Ο Παλάσιος «χτυπά» μέσα σε πέντε λεπτά – «Αγκύλωση» στο πρώτο γκολ ο Κλέιμαν, αργή αντίδραση στο δεύτερο
Ο Παλάσιος σκόραρε μέσα σε πέντε λεπτά κόντρα στον Βόλο, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στο τριφύλλι. Ο τερματοφύλακας του Βόλου «μαζεύει» το χέρι στο πρώτο γκολ, ενώ αργεί να αντιδράσει στο δεύτερο
Αρχικά ο Παλάσιος έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό στο 39′ της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού. Τότε ο Αργενίνος άσος πήγε στο 1 vs 1 με τον Λούνα, ελίχθηκε και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βόλου.
Ωστόσο ο ίδιος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς πέντε λεπτά αργότερα, «ξαναχτύπησε», όταν κατέβασε την μπάλα από το βολέ του Μπρινιόλι και έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν.
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.