Με Μάνταλο, αλλά χωρίς Στάνκοβιτς η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Πέτρος Μάνταλος επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της «Ένωσης» και δήλωσε παρών για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς ο οποίος έμεινε εκτός, λόγω προβλήματος στον αριστερό μηρό.
Την προετοιμασίας της για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στην «Opap Arena» κόντρα στον ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσε η ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν το πρωί στα Σπάτα και στην συνέχεια ο Ματίας Αλμέιδα, έκανε γνωστά τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή.
Σε αυτή βρίσκεται ο Πέτρος Μάνταλος, με τον αρχηγός της ΑΕΚ να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και να τίθεται στην διάθεση του Αργεντίνου τεχνικού, ενώ το ίδιο δεν ισχύει για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, με τον Αυστριακό κίπερ να μένει εκτός αποστολής, λόγω προβλήματος στον αριστερό μηρό.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών