Η 5η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε, αλλάζοντας εν μέρει τα δεδομένα, καθώς πλέον έχουμε μόνο μία ομάδα αήττητη με το 5×5 και άλλη μία χωρίς νίκη (Μπάγερν Μονάχου).
Επιπλέον είχαμε και δύο ήττες των ελληνικών ομάδων, με τον Ολυμπιακό να χάνει για πρώτη φορά στο κατάμεστο ΣΕΦ από τη Μονακό, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να περάσει από το Τελ Αβίβ που υπέστη την ήττα απέναντι στη Μακάμπι.
Από σημερινά (28/10) ματς ξεχώρισαν η νίκη της Φενέρ επί της Έφες με σκορ 88-79 με τους Νικ Καλάθη και Δημήτρη Ιτούδη να είναι τα… αφεντικά της Πόλης, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας πήρε την πρώτη του νίκη αφήνοντας στον πάτο της Μπάγερν.
Τέλος, η Μπαρτσελόνα μπόρεσε να πάρει τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις που μπορούν να τις δώσουν ώθηση ενόψει της συνέχειας.
Ρεπόρτερ της Φενέρμπαχτσε υποστηρίζει πως η ομάδα του Σάρας είναι εκτός διεκδίκησης του Χέις-Ντέιβις, προσθέτοντας ότι Παναθηναϊκός και Χάποελ Τελ Αβίβ βελτίωσαν τις προσφορές τους προς τον Αμερικανό.
Δυνατός αγώνας έγινε στο μήκος των ανδρών στο μίτινγκ του Βελιγραδίου, όπου ο Μίλτος Τεντόγλου, ναι ήρθε δεύτερος, κατάφερε να πετύχει φετινό ρεκόρ με άλμα στα 8,27 μέτρα.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπράιτον για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.