Ο Ολυμπιακόςθα υποδεχθεί τη Μονακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σήμερα Πέμπτη (27/10, 19:45) για την 5η αγωνιστική της Euroleague, με σκοπό να διευρύνει το νικηφόρο σερί του στα δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Λιθουανός σέντερ των Μονεγάσκων, Ντονάτας Μοτεγιούνας, αναφέρθηκε στο συναπάντημα με τον Ολυμπιακό, για πρώτη φορά μετά την επική περσινή σειρά των playoffs και τόνισε την εκπληκτική ατμόσφαιρα που υπάρχει στην έδρα των ερυθρόλευκων, ενώ παραδέχτηκε πως το αποψινό ματς είναι ένα πολύ μεγάλο τεστ για την ομάδα του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μοτεγιούνας:
«Η αίσθηση της επιστροφής στο ΣΕΦ είναι γλυκόπικρη. Πέρσι αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό 7 φορές και κέρδισαν ένα παραπάνω παιχνίδι από εμάς. Ο στόχος φέτος είναι να κερδίσουμε εμείς μια φορά περισσότερη από αυτούς.
Η ατμόσφαιρα τόσο εδώ όσο και στο ΟΑΚΑ είναι φανταστική και είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι σε τέτοιες έδρες. Είναι ένα μεγάλο τεστ για εμάς σήμερα».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Οι δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του φιλικού αγώνα της Εθνικής με την Παραγουάη. Τι είπε για το μέλλον της ομάδας αλλά και για την αποχώρηση του Μάνταλου.
Παρότι ο Ρόδρι παραδέχθηκε ότι «φυσικά και θα πήγαινα στη Ρεάλ», η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2027
Ο Ζοάν Λαπόρτα ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει βασικό στόχο για το καλοκαίρι τον Χούλιαν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Αποκάλυψη: «Τρέμουν» στο ενδεχόμενο να παίξουν ρόλο στις αξιολογήσεις του καλοκαιρού σχετικά με τον πίνακα της Super League λόγω φάλτσων της ΚΕΔ με τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας