Όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά του Twitter βρίσκεται ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Έλον Μασκ.
Την ώρα που οι συζητήσεις των αρμόδιων τμημάτων συνεχίζονται, ο ίδιος ο Μασκ «πήρε φόρα» και μπήκε στο lobby των κεντρικών γραφείων του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.
Μάλιστα, δεν μπήκε με άδεια χέρια, αλλά κρατούσε ένα μεγάλο νιπτήρα μπάνιου. Εικόνα που ο ίδιος μετέδωσε, δημοσιεύοντας ένα tweet, το οποίο συνόδευσε με τη λεζάντα: «Μπαίνοντας στα κεντρικά γραφεία του Twitter, χωνέψτε το».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας