Αστέρας Τρίπολης: Χάνει Παναθηναϊκό ο Μπερτόλιο
Ο Φακούντο Μπερτόλιο υπέστη θλάση στο παιχνίδι του Αστέρα με τον ΟΦΗ και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση των Αρκάδων με τον Παναθηναϊκό.
Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε επικρατήσει του ΟΦΗ στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή με 2-0 και να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, «έχασε» ωστόσο τον Φακούντο Μπερτόλιο που υπέστη θλάση α’ βαθμού και θα απουσιάσει για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.
Συγκεκριμένα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, τραυματίστηκε στο 87ο λεπτό του ματς και όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, το πρόβλημά του αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.
Αυτό σημαίνει πως δεν θα είναι στη διάθεση του Ηρακλή Μεταξά για το προσεχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (9/10) αλλά και αυτά με Παναιτωλικό (16/10) και ΠΑΟΚ (23/10).
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (28/12): Δράση με Premier League και Κόπα Άφρικα
- Καυγάς στη λήξη του Μπουλς – Μπακς λόγω καρφώματος του Αντετοκούνμπο (vid)
- Επιμένουν για Λάτσιο και Ιωαννίδη οι Ιταλοί: «Τον παρακολουθεί ενόψει καλοκαιριού…»
- Σύρραξη και μπουνιές στο Πέλικανς – Σανς (vids)
- Μπουλς – Μπακς 103-112: Επέστρεψε ο Γιάννης, νίκησαν τα «Ελάφια» (vid)
- Γκρίφο: Ο Ιταλός με καριέρα μόνο στη Γερμανία, ονειρεύεται τη Serie A
- Πίζα – Γιουβέντους 0-2: Χτίζει σερί η Μεγάλη Κυρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442