Το δύο στα δύο στα πρώτα του φιλικά έκανε ο Ολυμπιακός, με τις «ερυθρόλευκες» να επικρατούν με 3-1 των Αμαζόνων.
Οι «ερυθρόλευκες» μετά το 3-0 επί του Αιγάλεω επικράτησαν με 3-1 (25-15, 25-14, 18-25, 25-21) κάνοντας το δύο στα δύο στα φιλικά. Στα του αγώνα τα κορίτσια του Ολυμπιακού από την αρχή έδειξαν την ανωτερότητά τους και έκαναν με άνεση το 2-0. Στην συνέχεια έγιναν κάποιες αλλαγές το Αιγάλεω τις εκμεταλλεύτηκε και μείωσε, αλλά στην συνέχεια οι Πειραιώτισσες έκαναν το 3-1.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο προπονητής της Σενεγάλης Πάπε Τιαό, ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να αποχωρήσει μαζί με την ομάδα του από το γήπεδο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, εξηγώντας όμως ότι το έκανε γιατί αισθάνθηκε αδικία.
Το Αμβούργο έκανε την έκπληξη νικώντας τη Βενέτσια και οι ελπίδες του Άρη Betsson για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup, αυξήθηκαν. Τα σενάρια πρόκρισης, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα.