Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το πλάνο Μίτσελ, o Μπα και o Φορτούνης

Το πλάνο Μίτσελ, o Μπα και o Φορτούνης

Ο Μπα δεν θα παίξει στο ματς με τον Ατρόμητο λόγω ενοχλήσεων ενώ ο Μίτσελ σχεδιάζει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Κώστα Φορτούνη σαν αλλαγή

Οι εθνικές ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στο Ρέντη, με το ενδιαφέρον όλων στο μεγάλο λιμάνι να εστιάζεται στον Ατρόμητο.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την ομάδα του Περιστερίου την Κυριακή (4 μ.μ.) και ο Μίτσελ επιστρέφει στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος.

Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέο «στραβοπάτημα» και η νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι είναι μονόδρομος, κάτι που άλλωστε θα επισημάνει στους παίκτες και ο Ισπανός προπονητής.

Ο Μίτσελ καταστρώνει το πλάνο του για το ματς με τον Ατρόμητο κι ενδιαφέρον να δούμε ορισμένα στοιχεία για το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

1.Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ουσεϊνού Μπα, καθώς ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων έχει κάποιες ενοχλήσεις.

Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, αλλά είναι σίγουρο πως ο Μπα δεν προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο.

Αυτό σημαίνει πως το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι Παπασταθόπουλος – Σισέ, καθώς είναι νοκ άουτ και ο Ρέτσος λόγω τραυματισμού.

Ο τελευταίος είχε δεχθεί μια κλωτσιά στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Β’ και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες.

2. Ο Μίτσελ σχεδιάζει από την πρώτη στιγμή την επαναδραστηριοποίηση του Κώστα Φορτούνη και όλα δείχνουν ότι ο διεθνής μέσος θα επιστρέψει στο ματς με τον Ατρόμητο.

Η σκέψη του Μίτσελ είναι να χρησιμοποιήσει τον Φορτούνη σαν αλλαγή για να τον βάλει σιγά σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς της ομάδας του λιμανιού, καθώς όλοι γνωρίζουν πως δεν είχε πάρει μέρος στην προετοιμασία με απόφαση του Μαρτίνς.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο Φορτούνης θα πάρει χρόνο στο ματς με τον Ατρόμητο και η επιστροφή του διεθνούς άσου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» είναι μια σημαντική εξέλιξη.

3.Ο Γκάρι Ροντρίγκες δείχνει σε καλή κατάσταση στο Ρέντη και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Μίτσελ.

Δεν θα πρέπει λοιπόν να προκαλέσει έκπληξη ενδεχόμενη παρουσία του παίκτη στο βασικό σχήμα της ομάδας του Πειραιά.

Ο Μίτσελ δεν έχει πάντως ακόμα κατασταλάξει στην εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό και περιμένει πρώτα την επιστροφή των διεθνών.

Ο Ροντρίγκες πάντως δείχνει ότι έχει καλά πατήματα κι αυτό είναι κάτι που το έχει προσέξει ο προπονητής του Ολυμπιακού.

4.Ανεβασμένος δείχνει τις τελευταίες μέρες και ο Σίμε Βρσάλικο κι αυτό είναι ένα καλό νέο για τον Μίτσελ, καθώς ο Κροάτης αποτελεί «βαρύ χαρτί» στο πλάνο των πειραιωτών και οι ερυθρόλευκοι περιμένουν περισσότερα στην συνέχεια από τον διεθνή αμυντικό.

5.Σε ότι αφορά τον τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πρόβλημα στον ώμο δεν προκαλεί ανησυχία.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι πάντως γνωστό εδώ και μέρες πως τα δοκάρια του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Τζολάκης.

6.Χρήζει ιδιαίτερης μνείας η προσπάθεια που κάνει στο Ρέντη ο Μπακαμπού, καθώς ο πρώην σέντερ φορ της Μαρσέιγ δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει τους πειραιώτες στο γκολ.

Ο Μπακαμπού είχε παίξει σαν αλλαγή και στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Άρη, αλλά τότε είχε μόλις λίγες μέρες παρουσίας στο Ρέντη ενώ τώρα υπάρχει και νέος προπονητής στον Ολυμπιακό.

Η ουσία είναι πως ο Μίτσελ βλέπει στο πρόσωπο του Μπακαμπού έναν στράικερ που μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024