Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα ανατροπή και πρόκριση στα προημιτελικά για τη Σάκκαρη (2-1)

Νέα ανατροπή και πρόκριση στα προημιτελικά για τη Σάκκαρη (2-1)

Όπως και κόντρα στην Κατερίνα Μπάιντλ, η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με ανατροπή της Αράντχα Ρους και προκρίθηκε στους «8» του τουρνουά που διεξάγεται στην Πάρμα.

Αλύγιστη! Η Μαρία Σάκκαρη, όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Κατερίνα Μπάιντλ, επικράτησε με ανατροπή 2-1 σετ της Ολλανδέζας, Αράντχα Ρους (3-6, 6-2, 6-3) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά που διεξάγεται στην Πάρμα.

Η Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν η Ρους πήρε το πρώτο σετ με 6-3, αλλά δεν πτοήθηκε. Παρέμεινε ψύχραιμη, πήρε τους κρίσιμους πόντους και έφτασε στην ανατροπή – πρόκριση στα προημιτελικά του ιταλικού τουρνουά.

Ένα τουρνουά στο οποίο βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό και έχει μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει. Εάν τα καταφέρει, αυτός θα είναι ο δεύτερος τίτλος της σε επίπεδο WTA, ενώ θα τη βοηθήσει πολύ και βαθμολογικά και στη μάχη που δίνει για τη συμμετοχή στα Finals.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη σε ισάριθμα παιχνίδια με την Αράντχα Ρους, με την Ελληνίδα τενίστρια μετά το αρχικό 6-3 να παίρνει τα 12 από τα επόμενα 15 games και μαζί το εισιτήριο για την τελική 8άδα, μετά από 2 ώρες και 37 λεπτά αναμέτρησης.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Μαρίνα Ζανέφσκα από το Βέλγιο (Νο. 97 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία στους δύο πρώτους γύρους απέκλεισε τις Λουτσία Μπρονζέτι (6-3, 6-2) και Ντάλμα Γκάλφι (6-1, 6-3). Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο τενίστριες, με την Ελληνίδα να είναι φυσικά το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024