Ο Γιώργος Τζαβέλλας θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για περίπου 1,5 μήνα, μετά τον τραυματισμό που είχε στο χέρι και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.
Η ΑΕΚ νίκησε χθες (18/9) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, έχασε όμως τον Γιώργο Τζαβέλλα για πάνω από ένα μήνα. Ο διεθνής Έλληνας στόπερ, μετά από χτύπημα σε τζάμι στα αποδυτήρια του γηπέδου και έπειτα από ένταση που προηγήθηκε στη λήξη του ημιχρόνου, τραυμάτισε σοβαρά το χέρι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε το χειρουργείο το οποίο έγινε με χρήση μικροσκοπίου καθώς είχαν πειραχτεί ο τένοντας, τα νεύρα και η φλέβα. Στον αμυντικό της «Ένωσης» τοποθετήθηκε επίσης ειδικός νάρθηκας, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Τζαβέλλας δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας το επόμενο διάστημα, μέχρι να βγάλει το νάρθηκα, ενώ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 1 με 1,5 μήνα.
Κάτι τέτοιο σημαίνει πως οι λύσεις του Ματίας Αλμέιδα για το κέντρο της άμυνας είναι πλέον περιορισμένες, με τους Μουκουντί, Μήτογλου και Βίντα να είναι οι μόνοι διαθέσιμοι.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia