Μετά τους Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο, πρόβλημα τραυματισμού στην ΑΕΚ αντιμετωπίζει και ο Γιενς Γιόνσον!
Ο Δανός χαφ αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό. Ο παίκτης της ΑΕΚ δεν έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα και αύριο (15/9) αναμένεται να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, για να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματος.
Από εκεί και πέρα, ο Σερχιο Αραούχο ακολούθησε και σήμερα θεραπεία, με την κατάστασή του να αξιολογείται μέρα με τη μέρα.
Θυμίζουμε, πως το Σάββατο (17/9), η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 5η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Η Εθνική Ελπίδων πέρασε… πάνω από τη Μάλτα (5-0), συνεχίζει με το απόλυτο στα προκριματικά του EURO U21 και πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο μεγάλο παιχνίδι με τη Γερμανία. Χατ-τρικ ο Κούτσιας, από ένα γκολ οι Γκούμας και Καλοσκάμης.
Μεγάλη έκπληξη στον ημιτελικό του Κυπέλλου γυναικών, με τον Πρωτέα Βούλας να επικρατεί 80-76 του Παναθηναϊκού στην παράταση και να τον αφήνει εκτός τελικού!