Ομπαμεγιάνγκ: Νέα βελτιωμένη πρόταση της Τσέλσι, κοντά στο deal οι δύο πλευρές
Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο η Τσέλσι επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Πιέρ – Ομερίκ Ομπαμεγιάνγκ με την Μπαρτσελόνα να είναι πολύ κοντά στο να την κάνει αποδεκτή.
Το όνομα του Πιέρ – Ομερίκ Ομπαμεγιάνγκ συνεχίζει να βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο μεταγραφικό προσκήνιο της Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να δείχουν πως δεν παρατούν την περίπτωση του Γκαμπονέζου φορ.
Ο «Όμπα» παραμένει στη λίστα των «μπλε», η υπόθεση φάνηκε να τελειώνει αφού το αγγλικό κλαμπ δεν είχε ανέβει από τα 16 εκατομμύρια της προ ενός μήνα προσφοράς, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν από την Ισπανία, οι μπλε επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σοβαρές αποκαλύψεις για τη διαχείριση των οικονομικών της AFA βάζουν στο στόχαστρο την ηγεσία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, τη στιγμή που η εθνική ομάδα ζει τη χρυσή της εποχή