Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ιτούδης «έκοψε» τρεις από την Εθνική – Αποφασίζει για τη 12άδα

Ο Ιτούδης «έκοψε» τρεις από την Εθνική – Αποφασίζει για τη 12άδα

Η εθνική ομάδα μπάσκετ ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της, με τους Καλαϊτζάκη, Κουζέλογλου και Κακλαμανάκη να κόβονται από την αποστολή

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της εθνικής ομάδας για το Μιλάνο (31/8) ο Δημήτρης Ιτούδης «έκοψε» τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζέλογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη.

Αυτό σημαίνει ότι η «γαλανόλευκη» έχει μείνει με 14 παίκτες και ανάλογα με την πορεία των θεραπειών θα ληφθεί τις επόμενες ώρες και η απόφαση για τη 12άδα, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να καλείται να αποφασίσει για τους δύο παίκτες που θα αφήσει εκτός αποστολής για το Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Με την ολοκλήρωση της σημερινής (30/8) προπόνησης της Εθνικής Ανδρών, τελευταίας επί ελληνικού εδάφους, ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζελογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη για την ουσιαστική συμβολή τους στην προετοιμασία, με τους τρεις να μη συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για το Ευρωμπάσεκτ. Ο Κουζέλογλου μάλιστα είχε επιστρέψει μετά την πρώτη του αποχώρηση και ο Κακλαμανάκης ενσωματώθηκε εκτάκτως μόλις το περασμένο Σάββατο λόγω των προβλημάτων τραυματισμών.

Λόγω αυτών των προβλημάτων που υφίστανται, των θεραπειών που συνεχίζουν να κάνουν οι παίκτες που τα αντιμετωπίζουν και των ιατρικών δεδομένων που διαρκώς δίνονται, για την τελική σύνθεση της αποστολής που θα αναχωρήσει αύριο (31/8) για το Μιλάνο και κατ’ επέκταση και για την 12άδα του Ευρωμπάσκετ θα υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024