Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαρεντζάκης: «Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο»

Λαρεντζάκης: «Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο»

Ο Λαρεντζάκης μίλησε για το επίπεδο της Εθνικής, τους στόχους, την πρεμιέρα, αλλά και για το γεγονός πως δε θέλουν σαν ομάδα να θέτουν υψηλούς στόχους

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης παραχώρησε συνέντευξη ενόψει του Eurobasket 2022, όπου η εθνική Ελλάδας κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 18:00 με αντίπαλο την Κροατία.

Ο 28χρονος παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στους στόχους της «Επίσημης Αγαπημένης», υποστήριξε ακόμα πως η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δε θέλουν να θέτουν υψηλούς στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη:

«Είμαστε έτοιμοι, ανυπομονούμε πολύ γι’ αυτό το τουρνουά. Θεωρώ πως η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και θα είναι ακόμη καλύτερα όταν επιστρέψουν και οι τραυματίες. Στόχος είναι να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να μπούμε στα νοκ άουτ και μετά από εκεί και πέρα βλέπουμε.

Δεν θέλουμε να θέτουμε υψηλούς στόχους, δεν είναι ότι μας βαραίνει, αλλά ξέρουμε ότι αυτές οι διοργανώσεις κρύβουν παγίδες. Πάμε συγκεντρωμένοι, σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να φτάσουμε μακριά. Όλοι μας θέλουμε μετάλλιο.

Θα παίξει μεγάλο ρόλο το πόσο θα είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια στο ξεκίνημα, παίζουμε νωρίς με την Ιταλία που είναι οικοδέσποινα και θα αγωνιστεί σε γεμάτο γήπεδο. Θα είναι ένα καλό τεστ για μας, αλλά πιστεύω πως έχουμε δουλέψει τόσο καλά, που θα είμαστε όπως πρέπει.

Σίγουρα ήταν πρόβλημα οι τραυματισμοί, αλλά η ομάδα θα είναι έτοιμη. Είναι πολύ σημαντική για μας η βοήθεια του ΟΠΑΠ, που διαχρονικά στηρίζει τον αθλητισμό. Τον ευχαριστούμε που μας στηρίζει».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024