in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Ποδόσφαιρο > Χαμός με κόσμο και Μελισσανίδη για τα διαρκείας: «Τίγρη τα τσέπωσες, κορόιδεψες τον κόσμο και τώρα τα αλλάζεις»
Χαμός με κόσμο και Μελισσανίδη για τα διαρκείας: «Τίγρη τα τσέπωσες, κορόιδεψες τον κόσμο και τώρα τα αλλάζεις»
Ξεσηκωμός εναντίον του Μελισσανίδη από τον κόσμο της ΑΕΚ για την απόφαση να ζητήσει από φιλάθλους να επιστρέψουν διαρκείας. Οι οπαδοί κάνουν λόγο για ανακοίνωση ντροπής και ψευτοαπειλές, ενώ κάποιοι τον καλούν να πουλήσει την ομάδα.
Η αδυναμία της ΑΕΚ να έχει έτοιμο το νέο της γήπεδο από το πρώτο της παιχνίδι στη σεζόν και η ανακοίνωση πως τα ματς με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθούν στη Ριζούπολη έφερε τις πρώτες αντιδράσεις. Ο κόσμος δεν έκρυβε την αγανάκτησή του για το γεγονός πως η Ριζούπολη δεν… χωράει όσους έχουν δώσει – πολλά – χρήματα για να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας προκειμένου να δουν την ομάδα τους στην «Opap Arena».
Με λίγα λόγια, η ΠΑΕ ΑΕΚ λέει σε ανθρώπους που έχουν πληρώσει από 400 ευρώ και πάνω για να δουν ΟΛΑ τα εντός έδρας παιχνίδια, ότι θα στερηθούν δύο απ’ αυτά. Και πως αν δεν τους αρέσει, τότε υπάρχει και ο δρόμος της… επιστροφής των καρτών!
Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ έφερε νέο ξεσηκωμό στον κόσμο. Εδώ και λίγη ώρα στα social media των «κιτρινόμαυρων» επικρατεί… πανδαιμόνιο από τον κόσμο, που τα βάζει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την απόφασή του να ζητήσει από φιλάθλους να επιστρέψουν διαρκείας, αντί να ψάξει να βρει μια λύση που θα τους αφήσει όλους ικανοποιημένους.
«Τίγρη τα τσέπωσες, κορόιδεψες τον κόσμο και τώρα τα αλλάζεις», «Η ανικανότητα σας και η ασέβεια προς τον κόσμο που σας προσέφερε τόσα εκατομμύρια με τα διαρκείας δεν έχει όριο… Ξεφτίλες αντί να το κάνετε λίγο καλύτερο μας εκβιάζετε και από πάνω…», «Ντροπή αυτή η ανακοίνωση προς τον κόσμο της ΑΕΚ που στήριξε με την αγορά και περιμένει πώς και πώς την επιστροφή στην νέα Φιλαδέλφεια…», «ανακοίνωση ντροπής με ψευτοαπειλες.. όποιος δεν γουστάρει ας πάρει πίσω το διαρκείας του και στο καλό», «Τα λόγια έχουν στρέψει μόνο ντροπή για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα μας σε όλα τα διοικητικά πόστα» και «μαγκιές made in Nikaia» είναι ορισμένα από τα πιο… ήπια σχόλια που μπορεί να δει κάποιος από τον εξοργισμένο κατά της ΠΑΕ και του ίδιου του Μελισσανίδη κόσμο της ΑΕΚ.
Δείτε ορισμένα από τα σχόλια στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook:
LIVE: Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.
LIVE: Τσέλσι – Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Έβερτον για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports 4.
LIVE: Λίβερπουλ – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Μπράιτον για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.