Παράλληλα, η κ. Κεραμέως δεν απέκλεισε να σημειωθεί πτώση των βάσεων στις περιζήτητες σχολές και τμήματα.
Σε σχέση με το νέο ολοήμερο σχολείο τόνισε στο OPEN πως από Σεπτέμβριο επεκτείνεται το ωράριο με διαδραστικές δράσεις. Στο 50% των ολοήμερων τμημάτων όπου θα εφαρμοστεί πιλοτικά, θα λειτουργούν μέχρι τις 17.30. Η πρόσβαση των μαθητών θα είναι χωρίς κανένα κριτήριο. «Θα προσλάβουμε για αυτό 3.500 επιπλέον προσωρινούς εκπαιδευτικούς», πρόσθεσε η κ. Κεραμέως.
Αναφορικά με νομοσχέδιο για την Παιδεία η κ. Κεραμέως υποστήριξε στο Open πως οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτούν διπλά πτυχία, να κάνουν εσωτερικό Erasmus.
«Το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάνθηκε θετικά, και είμαστε στη διαδικασία έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος και αμέσως μετά θα μπορούν να δραστηριοποιηθούν οι ομάδες προστασίας πανεπιστημιακών ιδρυμάτων», είπε, τέλος, η κ. Κεραμέως αναφερόμενη στην πανεπιστημιακή αστυνομία.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας