Από τέσσερις ιστιοπλόους, θα εκπροσωπηθεί η ελληνική ιστιοπλοΐα στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Οράν της Αλγερίας από 25 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα, θα αγωνισθούν, η Μαρία Βλάχου του Ν.Ο Αμφιθέας στα ILCA 6, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου του Ν.Ο Βουλιαγμένης στα ILCA 7, η Δανάη Ποντίφηξ του Ν.Ο. Βουλιαγμένης στα IQFOIL γυναικών και ο Λεωνίδας Τσορτανίδης του Ν.Ο. Άνδρου στα IQFOIL ανδρών.
Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Τάκης Νικηφορίδης και συνοδός προπονητής ο Πάχος Παπαστεφάνου.
Οι Ελληνες ιστιοπλόοι, θα αναχωρήσουν για την Αλγερία την Πέμπτη 23 Ιουνίου και θα επιστρέψουν την Πέμπτη 7 Ιουλίου.
Ο Γάλλος σταρ των Σπερς, Βίκτορ Γουεμπανιάμα παλεύει με τον χρόνο και τους τραυματισμούς, ενώ η «μαγική» προϋπόθεση των 65 αγώνων για τα ατομικά βραβεία απειλεί ξανά τη σεζόν του.
Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχτηκε πρωταθλητής και στο MLS οδηγώντας την Ίντερ Μαϊάμι στη νίκη επί τους Βανκούβερ, με τον Αργεντινό σούπερ να μη χάνει την ευκαιρία να εκθειάσει τους Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς
Ο Δρ. Patrick Soon-Shiong, μία τεράστια προσωπικότητα του επιστημονικού και ιατρικού χώρου έτρεξε ως Λαμπαδηδρόμος για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το κρίσιμο ματς με την Καϊράτ και στο αεροδρόμιο έγινε χαμός για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί – Η τρομερή στιγμή με την υπογραφή memorabilia από τον θρυλικό τελικό του Conference League