Η Δήμητρα Στογιάννη, η τηλεοπτική Εύα από την τηλεοπτική σειρά «50-50″ αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στη συνεργασία του.
Η ηθοποιός, που υποδυόταν την κόρη του Σάκη Μπουλά στην πετυχημένη σειρά, μίλησε στο Love it για τις εντυπώσεις που τις άφησε η επαγγελματική του συνεύρεση.
«Εγώ με τον κύριο Φιλιππίδη δεν είχα πολλές σκηνές, κυρίως έπαιζα με τον κύριο Μπουλά, την κυρία Βάνα…όσες φορές συναντηθήκαμε ήταν πάρα πολύ επαγγελματίας, όλοι ήταν επαγγελματίες. Αλλά θα μου πεις ήμασταν σε έναν χώρο προστατευμένο, είχαμε έναν σκηνοθέτη, που μας είχε όλους αδελφοποιημένους».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας