Αυτοκτονία 14χρονου: Κραυγή αγωνίας από την γιαγιά του – «Μπείτε στα σχολεία, βοηθήστε τα παιδιά…»
«Αδιάφοροι οι καθηγητές του σχολείου»
«Μπείτε μέσα στα σχολεία να δείτε τι γίνεται. Θέλω το παιδί μου, είμαι η γιαγιά του, το παιδί μου δεν το έχασα από μία αρρώστια, το έχασα από την ίδια την κοινωνία από τον ίδιο τον κόσμο».
Με αυτά τα λόγια και με δάκρυα στα μάτια η γιαγιά του 14χρονου αγοριού που αυτοκτόνησε την περασμένη Παρασκευή σπάει τη σιωπή της για τη μεγάλη απώλεια του εγγονού της, Μάκη.
«Η απώλεια αυτή είναι αναντικατάστατη, μας λείπει το παιδί μας» λέει -μεταξύ άλλων- η γυναίκα στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος.
«Αδιάφοροι οι καθηγητές του σχολείου»
Σύμφωνα με την ίδια, ο 13χρονος εγγονός της ποτέ δεν είχε κάνει κάποιο παράπονο, ενώ υπογράμμισε πως οι δάσκαλοι και οι καθηγητές του συγκεκριμένου σχολείου είναι αδιάφοροι προς τα παιδιά.
«Ποτέ δεν μας είχε πει κάτι, εγώ περιμένω να τελειώσει όλο αυτό και θα αμυνθώ με νύχια και με δόντια και ας είμαι 75 χρόνων γυναίκα. Φωνάξτε στον κόσμο, μπείτε στα σχολεία και βοηθήστε τα παιδιά, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τους είναι αδιάφοροι προς τα παιδιά» είπε.
Μάλιστα, όπως ανέφερε, τον χειμώνα κάποιος συμμαθητής του Μάκη, του είχε κλέψει το κινητό από την τσάντα και οι γονείς πήγαν στον διευθυντή να καταγγείλουν το περιστατικό χωρίς να μάθουν τελικά τι έγινε με τον συγκεκριμένο μαθητή.
Υπενθυμίζεται ότι το παιδί βρήκαν απαγχονισμένο στο δωμάτιό του οι γονείς του, οι οποίοι σε κατάσταση σοκ κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο δυστυχώς ήταν αργά…
Το περιστατικό διερευνά η αστυνομία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, το παιδί φέρεται να συμμετείχε στο «Blackout Challenge» ένα φονικό παιχνίδι της πλατφόρμας TikTok.
«Θα τα πούμε αύριο»
«Θα τα πούμε αύριο» είχε πει στους συμμαθητές του την τελευταία ημέρα που τον είδαν. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ήταν η τελευταία φορά που τον έβλεπαν…
Σχετικά με τα περιστατικά bullying στο σχολείο, ο ίδιος μαθητής αναφέρει πως: «Δεν ξέρω πολλά. Ίσως γινόντουσαν πολλά στα παρασκήνια. Δεν θέλω να κάνω υποθέσεις. Δυστυχώς σε όλο τον κόσμο γίνεται bullying και στα περισσότερα σχολεία. Δεν θα ήταν το δικό μας ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο.
Ως ένας πολύ ευγενικό και καλό παιδί περιγράφουν και άλλοι συμμαθητές του τον 14χρονο. «Δεν πείραζε ποτέ κανέναν. Ήταν από το καλύτερα παιδιά που είχα δει. Ήταν χαρά θεού» σχολιάζει ένας ακόμη από τους συμμαθητές του.
Σχετικά με τα περιστατικά bullying ο ίδιος αναφέρει: «Υπήρχαν παιδιά που τον πείραζαν και τον απειλούσαν, τον χτυπούσαν. Μάλλον όλα αυτά επειδή ήταν πιο αδύναμος και ήθελαν να δείξουν ότι είναι πιο δυνατοί από αυτόν».
«Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι» αναφέρει προσθέτοντας πως δεν ήταν βίαιο παιδί και δεν θα σήκωσε ποτέ χέρι να χτυπήσει κάποιον. «Δεν είχε αναφέρει σε κανέναν υπεύθυνο τίποτα. Ούτε ο διευθυντής ήξερε τίποτα ούτε οι δάσκαλοι» αναφέρει.
- Τραμπ: Κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που διερωτώνται για την υγεία του
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις
- Αυστρία: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην μεγιστάνα Ρενέ Μπένκο για απάτη
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)












![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442