Γεμάτο ανατροπές ήταν το επεισόδιο του Deal που προβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Alpha, δυσάρεστες, όμως, για τη Μάρουα, η οποία ξεκίνησε με τις καλύτερες διαθέσεις, αλλά έχασε μέσα σε λίγα λεπτά 120.000 ευρώ.
Η Μάρουα είπε πως ο λόγος που ήρθε στο παιχνίδι είναι για να κερδίσει τα απαραίτητα λεφτά να κάνει γάμο και τη βάπτιση της κόρης της μαζί και σε περίπτωση που κερδίσει ακόμα περισσότερα χρήματα να αγοράσει και ένα οικογενειακό αυτοκίνητο
Ωστόσο, από το πρώτο κουτί, η Μάρουα δεν πίστευε στα μάτια της αφού έχασε τις 40.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια έχασε και τις 20.000 ευρώ. Σα να μην έφταναν τα παραπάνω, στο τέλος έχασε και τις 60.000 ευρώ και όλα αυτά ήδη από τον πρώτο κιόλας γύρο.
Δείτε το απίστευτο βίντεο
Για την ιστορία, η παίκτρια είχε στο κουτί της τις 10.000, ωστόσο πήρε νωρίτερα την προσφορά του τραπεζίτη και έφυγε από το παιχνίδι για 4.700 ευρώ.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας