Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο με ένα μήνα απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για υβριστική συμπεριφορά στους διαιτητές
Στα… μαλακά έπεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τη συμπεριφορά του στο ημίχρονο του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο τιμώρησε τον ισχυρό άντρα της Ένωσης με ένα μήνα απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για υβριστική συμπεριφορά στους διαιτητές ενώ απαλλάχθηκε από την κατηγορία για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών.
Ουσιαστικά δηλαδή θα λείψει από το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό αφού μέχρι να αρχίσει η νέα σεζόν θα έχει ολοκληρωθεί η τιμωρία του. Τέλος, στην ΑΕΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 31.500 ευρώ.
Η ανακοίνωση της Λίγκας:
7η Αγωνιστική Playoffs ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ (Μεγαλομετόχου ΠΑΕ ΑΕΚ), Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Μη διαπιστευμένου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 8/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 8/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα,»:
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ συνολική χρηματική ποινή ποσού τριάντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων (31.500) ευρώ. Επίσης, ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον δεύτερο εγκαλούμενο Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ της αποδιδόμενης σε αυτόν πράξης της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών (αρθ. 12 παρ. 5 ΚΑΠ της ΕΠΟ). Τέλος, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον δεύτερο εγκαλούμενο Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, την πειθαρχική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα [παράβαση άρθρων 1, 5επ., 10 παρ.1 περ. δ Ι, 11, 12 παρ. 1 περ. β ΠΚ της Ε.Π.Ο.].
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Δύο φορές προηγήθηκε η Παρί, οι Άγγλοι είχαν τις απαντήσεις, όμως στο τελευταίο 20λεπτο ένα λάθος και δύο γκολ του Κβαρατσκέλια διαμόρφωσαν το τελικό 5-2 που δίνει «μισή πρόκριση» στους Γάλλους.
Η… τρέλα διαρκείας που ακούει στο όνομα Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη νορβηγική ομάδα να σαρώνει 3-0 τη Σπόρτινγκ στο πρώτο ματς και να ετοιμάζεται για οκτάδα!