Κρήτη: Μεθυσμένος επιβάτης προκάλεσε αναστάτωση σε πτήση για Ηράκλειο
Ο νεαρός Βρετανός, δεν πειθαρχούσε στις συστάσεις του πληρώματος, με αποτέλεσμα, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Ηράκλειο, να φορέσει χειροπέδες.
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 5 Μαΐου σε αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από τη Μεγάλη Βρετανία με προορισμό το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου. Αιτία ήταν ένας… θερμόαιμος επιβάτης, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.
Πρόκειται για νεαρό Βρετανό, ο οποίος δεν πειθαρχούσε στις συστάσεις του πληρώματος, με αποτέλεσμα, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Ηράκλειο, ο νεαρός να φορέσει χειροπέδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος είχε απογειωθεί νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ με προορισμό το αεροδρόμιο Ηρακλείου. Μεταξύ των δεκάδων επιβατών που βρίσκονταν στην πτήση, προκειμένου να μεταβούν στην Κρήτη και να απολαύσουν τις διακοπές τους στο νησί, βρισκόταν κι ένας 24χρονος άνδρας βρετανικής υπηκοότητας.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο νεαρός, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, δημιούργησε προβλήματα κατά τη διάρκεια της πτήσης, με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος Άγγλος δε συμμορφωνόταν στις επανειλημμένες συστάσεις των αεροσυνοδών. Προφανώς ο νεαρός θεώρησε ότι δε θα κληθεί να λογοδοτήσει σε κανέναν για τη συμπεριφορά του. Λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης, κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει…
Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στις 11:04 μ.μ. Λίγο μετά την προσγείωση, ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας: Όντως, λίγα λεπτά αργότερα, αστυνομικοί του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου περνούσαν χειροπέδες στον 24χρονο ταραξία.
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας παίρνει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Το θαύμα που ξαναχτίζεται σε 3D
- Αυτό που διαβάζουν οι άνδρες: Η επιστήμη ξέρει τι βιβλία τους αρέσουν
- ΕΡΓΑΝΗ: Το 2025 έκλεισε με βροχή απολύσεων – Τι μας περιμένει το 2026
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Το επώδυνο μυστικό της Μέριλ Στριπ και η επιστροφή – «Έπαθα μετατραυματικό στρες»
- Τι προσδοκά η ελληνική πλευρά από το ταξίδι Μητσοτάκη στην Άγκυρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442