Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας απασχολεί από χθες το απόγευμα τις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου.
Γονείς δύο ανήλικων παιδιών αλληλομηνύθηκαν και κατέληξαν στα κρατητήρια.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (12/4) με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι Ελλήνων, που καβγάδισαν μπροστά στα παιδιά τους και στην συνέχεια μετέφεραν την διένεξή τους στο Αστυνομικό Τμήμα.
Την χτύπησε και εκείνη τον απείλησε με μαχαίρι
Όπως κατήγγειλαν στους αστυνομικούς, ο 41 ετών σύζυγος φέρεται να εξύβρισε την 39χρονη γυναίκα του, να την απείλησε και να τη χτύπησε μπροστά στα παιδιά τους, ενώ εκείνη κατηγορείται ότι τον απείλησε με μαχαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας