Η βροχή τα έκανε… μούσκεμα στη Βαρκελώνη, με τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ίλια Ιβάσκα να οδηγείται σε οριστική διακοπή. Η έντονη βροχόπτωση έκανε δύσκολη τη ζωή των δυο αθλητών, με το ματς να συνεχίζεται αύριο.
Τη δεύτερη φορά που βγήκαν οι δύο αθλητές για ζέσταμα έπιασε μπόρα με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τους ζητήσει να το διακόψουν. Σε εκείνο το σημείο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προέβει σε μια υπέροχη κίνηση, καθώς πήρε την ομπρέλα από το ball girl και το έβαλε να καθίσει δίπλα του για να μην βρέχεται, σε μια πραγματικά εξαιρετική ενέργεια από μέρος του.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο 19χρονος Γάλλος μέσος, Ταχίρις Ντος Σάντος, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μετς, είναι ένας από τους σοβαρά τραυματίες της φονικής πυρκαγιάς του Κραν Μοντανά.