Ο Τόνι Ροτέν στάθηκε για μια ακόμη φορά άτυχος, καθώς μετά τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο του υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη οπίσθιου κέρατος έσω και έξω μηνίσκου.
Ο έμπειρος γκαρντ τραυματίστηκε στη διάρκεια της αποχής των παικτών του Ηρακλή από τις προπονήσεις με τις απόψεις βέβαια να διίστανται αν το έπαθε κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή επάνω σε κάποιον πανηγυρισμό.
Η ουσία είναι ότι υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ηρακλής «τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί, αν το πρόβλημα του Αμερικανού παίκτη θα αντιμετωπιστεί με αρθροσκόπηση». Σε κάθε περίπτωση θα αργήσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς ο Αμερικανός.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μέσα από μια σκληρή ανακοίνωση, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Σενεγάλης (FSF) περιέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει πριν από τον τελικό της Κυριακής στο Ραμπάτ.
Ο CEO της Euroleague, Παούλιους Μοτιεγιούνας εξαπέλυσε τα βέλη του για το NBA Europe τονίζοντας ότι δεν είναι βέβαιος για την προοπτική της διοργάνωσης και πώς θα λειτουργήσει στην πράξη.