Φιλικό στο Παγκρήτιο για την Εθνική Ελλάδας τον Ιούνιο
Επιστροφή στο Ηράκλειο για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, αφού η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί φιλικό ματς για τη γαλανόλευκη τον Ιούνιο, στο Παγκρήτιο.
Η Εθνική Ελλάδας επιστρέφει στο Ηράκλειο και το Παγκρήτιο, καθώς όπως αποφάσισε την Τετάρτη (25/2) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, θα διεξαχθεί εκεί φιλικός αγώνας για τη «γαλανόλευκη» τον προσεχή Ιούνιο.
Ο αντίπαλος της Εθνικής για το εν λόγω φιλικό ματς στο Παγκρήτιο θα γίνει γνωστός μετά το πέρας των ματς των Εθνικών ομάδων στη διακοπή του Μαρτίου.
Υπενθυμίζεται ότι το Ηράκλειο είναι η έδρα της Εθνικής Γυναικών, ενώ και την περσινή χρονιά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους άνδρες, είχε δώσει στο Παγκρήτιο δύο ματς κόντρα σε Βουλγαρία και Σλοβενία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε επίσης τη συμμετοχή της Εθνικής Ελπίδων και της Εθνικής Νέων σε φιλικούς αγώνες τον ερχόμενο Μάιο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.