Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
ΕΠΟ: Η εξήγηση που δεν δίνει ο Γκαγκάτσης μετά τον σάλο
Εκτέθηκε η ΕΠΟ στην ψηφοφορία της Super League, όπου πήγε κόντρα στο καταστατικό και στον κανονισμό και ψήφισε υπέρ της αναδιάρθρωσης, την οποία ήθελε και ο ΠΑΟΚ. Όμως σιωπά για τους λόγους
Η διοίκηση του Μάκη Γκαγκάτση έπρεπε να δώσει μια εξήγηση γιατί είπε «ναι» στην αναδιάρθρωση, ενώ προβλέπεται, αν υπάρξει θέμα, από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο. Αν μην τι άλλο το «ναι» προκάλεσε ερωτηματικά. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η ΕΠΟ δεν τολμούσε να πει «όχι» στον ΠΑΟΚ που πρότεινε να συζητηθεί η αναδιάρθρωση (η αύξηση των ομάδων από 14 σε 16) για να σωθούν η ΑΕΛ και ο Πανσερραϊκός, ενώ μέσω αυτής τη διαδικασίας δεν το ήθελαν ούτε οι οπαδοί της Θεσσαλικής ομάδας!
Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την ΕΠΟ όσον αφορά στα περί εξηγήσεων, αν και το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Δεν εξετάζουμε αν έπρεπε να γίνει αναδιάρθρωση (χρειαζόταν 11 ψήφοι και η ψηφοφορία στη Super League είναι 7-7, συν το «λευκό» του Ολυμπιακού). Εκείνο που εξετάζουμε είναι ότι καταστρατηγήθηκαν οι κανονισμοί από τον φορέα που πρέπει να εγγυάται την τήρησή τους. Όμως, η διοίκηση της ΕΠΟ, όπου πρόεδρος είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης, προτιμά την πολιτική της απομόνωσης και δεν εξηγεί τους λόγους της προκλητικής στάσης της στην ψηφοφορία. Με κάτι τέτοια έχασε και την ευρεία στήριξη και συνεχίζει τον κατήφορό της. Η στάση της ΕΠΟ είναι και κόντρα στους κανονισμούς των FIFA, UEFA, ένας ακόμη λόγος που δείχνει πόσο σημαντικό είναι το ατόπημα της ΕΠΟ.
Ναι, ισχύει και «το δάσκαλε που δίδασκες». Η ΕΠΟ δείχνει ότι δεν έχει σταθερή άποψη. Πέρσι τέτοια εποχή είχε ζητήσει από τις λίγκες να κάνουν προτάσεις αν θέλουν να αλλάξουν οι δομές των πρωταθλημάτων (Super League 1, Super League 2) και η ίδια ασχολήθηκε μόνο με την Γ’ Εθνική. Ειδικά, η Super League 1 είχε δείξει ότι δεν υπήρχε καν σκέψη, καθώς στη διοργανώτρια δεν μπήκαν σε διαδικασία συζήτησης και συνέχισαν με πρωτάθλημα 14 ομάδων, με πλέι οφ 1-4, πλέι οφ 5-8 και πλέι άουτ 9-14.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!