Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής της Super League
Αυτοί είναι οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ να σφυρίξουν τα ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ούγγρος, Μπόγκναρ, στο Παναθηναϊκός - Άρης, Παπαπέτρου στον ΠΑΟΚ, Τσιμεντερίδης στην ΑΕΚ και Πολυχρόνης στον Ολυμπιακό.
Γνωστοί έγιναν την Τετάρτη (25/2) οι ορισμοί των διαιτητών για τις αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Ο Τόμας Μπόγκναρ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA ορίστηκε από την ΚΕΔ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπάλας Μπούζας, Πίτερ Κόμπρο, 4ος ο Μόσχου και στο VAR θα βρίσκεται μία γυναίκα, η 41χρονη Κάταλιν Κούλτσαρ με τον Φέρεντς Καράκο, επίσης από την Ουγγαρία.
Ο 47χρονος διαιτητής είναι αρκετά γνωστός στην Ελλάδα, ενώ μάλιστα έχει σφυρίξει αναμετρήσεις των δύο ομάδων δύο φορές. Συγκεκριμένα, στα play offs τη σεζόν 2021/22 (Άρης-Παναθηναϊκός 0-0) και τη σεζόν 2022/23 το Άρης-Παναθηναϊκός 0-1. Έχει επίσης, σφυρίξει το 2020 το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1 κι ακολούθησαν οι αγώνες ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-0 (2021), Άρης-Ολυμπιακός 2-1 (2022) και ΠΑΟΚ-Άρης 1-0 (2023).
Από εκεί και πέρα, το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης θα σφυρίξει ο Παπαπέτρου, το Βόλος – ΑΕΚ ο Τσιμεντερίδης και το Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός ο Πολυχρόνης.
Η Λάτσιο μετράει ήδη αντίστροφα ενόψει της συμμετοχής της στον τελικό του Coppa Italia ωστόσο ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει ξεχάσει την αποχώρηση του Χρήστο Μανδά.
Αν και αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, οι εξετάσεις του Κωνσταντίνου Καρέτσα είναι καθαρές και θα είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια της Γκενκ.
Ήταν 28 Απριλίου του 1993 όταν η καριέρα και -όπως δυστυχώς αποδείχθηκε- η ζωή του μυθικού Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, θα έμεναν για πάντα στη βάση της μπασκέτας του κλειστού της Νέας Σμύρνης.