Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο η Ρούλα απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό της»
Τι λέει άνθρωπος κοντά στην οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη
Συγκλονίζει μία νέα μαρτυρία ενός ανθρώπου κοντά στην οικογένεια από την Πάτρα που έχασε τα τρία της παιδιά σε διάστημα τριών χρόνων.Όπως είπε ο άνθρωπος που μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1, η 33χρονη μητέρα απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό της.
«Σας κάλεσα γιατί έχω να σας πω κάτι πολύ σοβαρό σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα. Το έχω μάθει από άνθρωπο μέσα από την οικογένεια και θεωρώ ότι πρέπει να γίνει γνωστό, γιατί είναι πολύ σοβαρό.
Λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, στις 8 Απριλίου 2021, έγινε ένα περιστατικό. Η μητέρα, η Ρούλα, είπε ότι θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και την έψαχναν όλοι τότε, οικογένεια και φίλοι. Δεν τη βρήκαν και το παιδί, η Τζωρτζίνα δεν γνωρίζω που βρισκόταν. Στο σπίτι δεν υπήρχε καθόλου το παιδί, δεν είδα ούτε τον Μάνο. Αυτό το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο.
Αυτό συνέβη 3 ή 4 ημέρες πριν. Έμαθα από άνθρωπο της οικογένειας ότι ήταν σε κάποιο ξενοδοχείο, δε ξέρω όμως σε ποιο. Βρισκόταν σε κάποιο ξενοδοχείο. Αυτό που μου είπαν είναι ότι ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό της και ουσιαστικά ήθελε να την ψάξει ο Μάνος. Ο Μάνος όμως δεν έδωσε σημασία. Μετά από κάποιες ημέρες που είχε εξαφανιστεί, εμφανίστηκε και πήρε το παιδί της και μετά, την επόμενη ημέρα που πήρε το παιδί και πήγε στο Καραμανδάνειο με σπασμούς. Μου φάνηκε πολύ περίεργο όταν το άκουσα αυτό.
Ενώ στην αρχή είχε πει ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και μετά το παιδί να πάει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς. Και στις 11 του μήνα να πάθει την ανακοπή. Όλα αυτά μου φαίνονται πολύ περίεργα, μοιάζουν με σενάριο» δήλωσε χαρακτηριστικά.
- Σουδάν: Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα δεινά γυναικών και κοριτσιών εννιά χώρες του ΣΑ του ΟΗΕ
- Αλβανία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση κατά της διαφθοράς στα Τίρανα
- Τραμπ: Θα ήταν σοφό για τον Μαδούρο να φύγει – Μαδούρο: Θα τα πήγαινε καλύτερα ο Τραμπ αν κοιτούσε τη χώρα του
- Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει όλα τα μεγάλα υπεράκτια έργα αιολικής ενέργειας, για «λόγους εθνικής ασφαλείας»
- Κολομβία: Drones θα ψεκάσουν με γλυφοσάτη φυτείες κόκας, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Ουκρανία: Νέα ρωσική επίθεση στην Οδησσό – Στο στόχαστρο πλοίο και λιμενικές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442