Η ΑΕΚ ηττήθηκε ξανά (0-1) από τον ΠΑΟΚ, προκαλώντας την… έκρηξη στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου.
Με το τελευταίο σφύριγμα, οι οπαδοί που βρέθηκαν στο Μαρούσι, αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της Ένωσης για τη νέα αποτυχία στην αναμέτρηση με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Το Ολυμπιακό Στάδιο… σείστηκε από την άγρια γιούχα των «κιτρινόμαυρων» οπαδών που είδαν για ακόμη μια φορά την ΑΕΚ να πραγματοποιεί κάκιστη εμφάνιση σε ντέρμπι.
Η υπομονή του κόσμου όπως φαίνεται εξαντλείται, με την ΑΕΚ να κινδυνεύει να χάσει ακόμα και το τρένο της Ευρώπης.
Αξίζει να σημειωθεί, πως από την οργή του κόσμου, γλύτωσε μόνο ο Σέρχιο Αραούχο. Οι οπαδοί του Δικεφάλου αναγνώρισαν την προσπάθεια του Αργεντινού επιθετικού, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του. Εμφανώς συγκινημένος, ο «Τσίνο» ανταπέδωσε το ζεστό χειροκρότημα των «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
LIVE: Ολυμπιακός – Βιλερμπάν. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Βιλερμπάν για τη 17η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.