Παρελθόν ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος από την εθνική βόλεϊ
Οι διαπραγματεύσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου και του προέδρου της ΕΟΠΕ οδηγήθηκαν σε ναυάγιο, με τον πρώτο να επιλέγει τον Παναθηναϊκό.
Εδώ και αρκετό διάστημα ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος βρίσκονταν σε επαφές για τη συνέχιση ή μη της παρουσίας του στον πάγκο της Εθνικής.
Η επιθυμία της ΕΠΟΕ ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής να ασχολείται αποκλειστικά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ουσιαστικά απαιτούσε από τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να επιλέξει είτε τη μία θέση είτε την άλλη.
Έτσι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού επέλεξε να παραμείνει στον πάγκο του τριφυλλιού και έτσι ήταν αναπόφευκτο το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.
Η ΕΟΠΕ αναζητά τον διάδοχο του Δημήτρη Ανδρεόπουλου που σύμφωνα με την πληροφορίες θα είναι από το εξωτερικό.
- Μπρέντφορντ – Γουλβς 2-2: Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος για την Ευρώπη
- Κρεμονέζε – Φιορεντίνα 1-4: Επιβλητικοί στο ντέρμπι παραμονής οι «Βιόλα»
- Βιλντόζα: «Δεν βλέπω ομάδα που μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό – Διαφορετικός Παναθηναϊκός με Λεσόρ»
- Επίθεση Φάμπρεγκας σε Γκασπερίνι – «Σκληρή» απάντηση από τον τεχνικό της Ρόμα
- Παναθηναϊκός: Στις ΗΠΑ με άδεια ο Κέντρικ Ναν για την κηδεία της γιαγιάς του
- Τουρκία: Γυναίκα διαιτητής σφύριξε αγώνα της Super Lig για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια (vid)
- Χωρίς θεατές τα εντός έδρας παιχνίδια της Μπασκόνια με Χαποέλ και Μακάμπι Τελ Αβίβ
- LIVE: Μπρέντφορντ – Γουλβς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442