Για την υπόθεση Λιγνάδη μίλησε σε συνέντευξή του ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.
Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος το πρωί της Κυριακής (13/2) στο «OPEN Weekend» και αναφέρθηκε στις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου αλλά και στους προφυλακισμένους συναδέλφους του.
«Δεν με ενδιαφέρει τι είναι»
Είπε αρχικά: «Δεν μου αρέσει να παρακολουθώ την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη γιατί δεν μου αρέσει όλη αυτή η ιστορία που γίνεται. Μπορώ να πω ότι με μεγάλη μου λύπη βλέπω όλη αυτή την κατάσταση και δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι. Είναι το κομμάτι που έχει ξυπνήσει ξαφνικά, ή το βλέπουμε εμείς ξαφνικά, της βίας».
Και πρόσθεσε: «Το κομμάτι της βίας, του εκβιασμού, του εκφοβισμού, του «εγώ είμαι και στην περίπτωση που δεν έρθεις μαζί μου δεν θα κάνεις καριέρα». Όλο αυτό είναι ένα πράγμα για το οποίο λυπάμαι πάρα πολύ γιατί από τη μία πλευρά, αν ένας τέτοιος άνθρωπος έπεφτε στα χέρια μου θα έτρωγε ξύλο ενώ από την άλλη θα ήθελα να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία. Δεν με ενδιαφέρει είτε είναι πολιτικός είτε είναι ηθοποιός. Όλοι είναι άνθρωποι και πρέπει τιμωρούνται».
«Θα μιλούσα»
Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να είναι φίλος μου. Τώρα, αν μου τύχαινε, δεν νομίζω ότι θα ήταν πια φίλος μου. Ακόμη και να το ήξερα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μιλούσα ή να έπιανα τον ίδιο να του πω να κάτσει φρόνιμα».
Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι κατηγορούμενος για τέσσερις συνολικά βιασμούς, σε βάρος ανδρών εκ των οποίων οι τρεις ήταν ανήλικοι όταν φέρεται να έλαβαν χώρα οι συγκεκριμένες κακοποιητικές πράξεις. Η δίκη του ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου αλλά διακόπηκε και θα συνεχιστεί στις 25 Φεβρουαρίου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας