Τη μητέρα του είδε σήμερα, Σάββατο, ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, κάτι που δεν είχε συμβεί μέχρι τώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ieidiseis.gr, οι αστυνομικοί επέτρεψαν στον 23χρονο να τον επισκεφτεί η μητέρα του, καθώς μετά τη σύλληψή του δεν είχε συναντήσει κανένα μέλος της οικογένειας του.
Ο 23χρονος, που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν οι δράστες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμη και στη μητέρα του, παρέμεινε αμετακίνητος στον ισχυρισμό του ότι ήταν παρών στον τόπο της δολοφονίας του Άλκη, αλλά αρνήθηκε ότι τον σκότωσε.
Μετακόμισε η οικογένειά του
Ο 23χρονος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι το πρώτο παιδί οικογένειας μεροκαματιάρηδων Αλβανών, ενώ έχει και μια μικρότερη αδελφή, 16 ετών.
Ο πατέρας του, μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα, εργαζόταν ως κηπουρός, ενώ η μητέρα του ως καθαρίστρια.
Ο ίδιος δούλευε ως εργάτης, σε εταιρεία που τοποθετούσε τέντες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά τη σύλληψη του 23χρονου, η οικογένειά του εγκατέλειψε άρον – άρον την περιοχή όπου ζούσε στη Θεσσαλονίκη και μετακόμισε αλλού.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας