Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Αλκη: Νέες «βόμβες» Κούγια για απειλητικά τηλεφωνήματα

Δολοφονία Αλκη: Νέες «βόμβες» Κούγια για απειλητικά τηλεφωνήματα

Είχε συνάντηση με τους γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου

Σε νέες αποκαλύψεις – βόμβα προέβη ο ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του δολοφονημένου Αλκη στη Θεσσαλονίκη, δηλώντας πως δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα.

Μιλώντας λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχε με τους γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου, ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για κλίμα τρομοκρατίας.

«Αρχισαν και τα τηλέφωνα σε μένα χθες το βράδυ. Με απόκρυψη με πήρε κάποιος και μου λέει ‘γιατί λες για εγκληματική οργάνωση’». Απαντώντας, ο κ. Κούγιας είπε: «Γιατί είστε εγκληματική οργάνωση».

Σε εκείνο το σημείο, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο, τον ρώτησε ποιος είναι στην άλλη άκρη της γραμμής, με τον άγνωστο να απαντά: «Ποσίδης λέγομαι» και να κλείνει το τηλέφωνο.

Σημειώνεται πως σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Κούγιας αναρωτήθηκε γιατί δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση ώστε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο. Όπως είπε, είναι διαπιστωμένο ότι συμμετείχαν 7-8 με δύο – τρία αυτοκίνητα που φαίνονται και στα βίντεο και τόνισε την ανάγκη να συλληφθούν, υπενθυμίζοντας υπόθεση του από το 2017 στο Μαρούσι Αττικής, όπου οι δράστες μαχαιρώματος νεαρού είχαν περάσει τα σύνορα μόλις λίγες ώρες μετά το περιστατικό.

Οι γονείς του 19χρονου

Την ίδια στιγμή, μιλώντας για τους γονείς του 19χρονου Αλκη, ο κ. Κούγιας είπε πως συνάντησε μια θαυμάσια οικογένεια.

«Είμαι συγκλονισμένος, τους υποσχέθηκε ότι θα κάνω τα πάντα. Φοβούνται ότι δεν θα δικαιωθούν. Μάθανε ότι ο δικηγόρος της άλλης πλευράς είναι γιος μεγάλου δικαστικού. Έχουν μάθει για τις αποφάσεις του Βούλγαρου φιλάθλου ο οποίος έχασε τη ζωή του» σημείωσε και πρόσθεσε: «Φοβούνται πολύ για την έκβαση της υπόθεσης, θέλουν να τιμωρηθούν οι δράστες».

Σύμφωνα με τον ίδιο, αντιμετώπισε αποφασιστικότητα και έκπληξη, καθώς οι γονείς του Αλκη τόνισαν πως θα πάνε και οι τρεις στον ανακριτή, καθώς και τα παιδιά που τραυματίστηκαν με τους γονείς του.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024