Δημοσίευμα από την Ισπανία υποστηρίζει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε εντολή στον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ
Κρούση στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέσω του εκπροσώπου του, Ζόρζε Μέντες.
Αυτό αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, καθώς η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δυσαρεστήσει τον πορτογάλο σταρ, ο οποίος σκέφτεται να αποχωρήσει σε περίπτωση που οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν.
Μάλιστα, η καταλανική εφημερίδα El Nacional αναφέρει πως ο Κριστιάνο έχει ήδη δώσει οδηγίες στον ατζέντη του να ξεκινήσει συζητήσεις με τους Μαδριλένους, και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
Τη φετινή χρονιά, με τη φανέλα των Μπέμπηδων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 14 φορές σε 23 αγώνες.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.