Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Καταγγελία για οδηγό με εγκεφαλικό στην Κατεχάκη – Έκκληση για βοήθεια
«Επιβάτης οχήματος στην Κατεχάκη κοντά στο 401 ΓΣΝ έχει υποστεί εγκεφαλικό και προσπαθούν να βοηθήσουν οι γύρω οδηγοί που καλούν τους αρμόδιους. Η Πολιτεία πουθενά»
Τραγική είναι η κατάσταση στους δρόμους της Αττικής, με τους οδηγούς να βρίσκονται από το πρωί για πολλές ώρες εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους.
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη στο Twitter, «επιβάτης οχήματος στην Κατεχάκη κοντά στο 401 ΓΣΝ έχει υποστεί εγκεφαλικό και προσπαθούν να βοηθήσουν οι γύρω οδηγοί που καλούν τους αρμόδιους. Η Πολιτεία πουθενά».
Σύμφωνα με την ίδια, η καταγγελία έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.
Επιβάτης οχήματος στην Κατεχάκη κοντά στο 401 έχει υποστεί εγκεφαλικό και προσπαθούν να βοηθήσουν οι γύρω οδηγοί που καλούν τους αρμόδιους. Η Πολιτεία πουθενά. (Καταγγελία στον @Realfm978 )
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας